Rüyada yüksek apartman görmek

Rüyada yüksek apartman görmek ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, sorunsuz geçeceğine, dertlerinin biteceğine, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek apartman gördüyseniz:

  • Para sorununuz yoksa elinize biraz para geçebilir.

Rüyada yüksek bir apartmanda olmak zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına işarettir.

Rüyada çok yüksek apartman görmek başka kimselere de yardım edeceğine, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek apartmanda olmak aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına yorulur.

Rüyada yüksek apartmanda oturmak çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir apartmana çıkmak daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek apartmanda olduğunu görmek kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek katlı apartman görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına delalet eder.

Rüyada yüksek apartman görmek hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments