Rüyada börek saklamak

Rüyada börek saklamak sorunlarının yakında biteceğine, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, sevinçli haberlere, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına inanılır.

Rüyada börek saklamak gördüyseniz:

  • Sizi zayıf durumda gösterebilecek olaylardan kaçınmak için artı eksi hesabını iyi yapmalısınız.

Rüyada börek saklamak farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada cesedi saklamak yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada terlik saklamak eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüleri saklamak büyük işlerin ortaya konulacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına delalettir.

Rüyada altın saklamak kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının parasını saklamak aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birşeyler saklamak hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzüğü saklamak gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments