Rüyada birşeyler saklamak

Rüyada birşeyler saklamak kişinin içinin daralacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birşeyler saklamak gördüyseniz:

  • Aileniz sık sık onları ihmal ettiğinizden yakınıyor.

Rüyada kağıt para saklamak bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada bozuk para saklamak hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, keyifli sohbetler edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yastığa para saklamak üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada yüzüğü saklamak kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine inanılır.

Rüyada altın bulmak saklamak kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, keyfin bozulacağına inanılır.

Rüyada silah saklamak kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Rüyada fotoğraf saklamak sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu saklamak kazancının epey düşeceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments