Rüyada ölüleri saklamak

Rüyada ölüleri saklamak işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada ölüleri saklamak gördüyseniz:

  • Yeni çevrelere girmek için türlü fikre sahipsiniz, etkin eğilimlere göre plan yapmalısınız.

Rüyada ölüleri saklamak kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, kendine olan güvenini yitireceğine işaret eder.

Rüyada ölü saklamak alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü birini saklamak daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, namaz kılacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyü saklamak beklediği haberin gelmeyeceğine, işlerinin aksayacağına tabir olunur.

Rüyada bir insanı saklamak istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada ölen birini saklamak eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine delalettir.

Rüyada altın sakladığını görmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, anne babanın birbirine düşeceğine işarettir.

Rüyada başkasının parasını saklamak aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments