Rüyada altın saklamak

Rüyada altın saklamak zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine rivayet eder.

Rüyada altın saklamak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda size zarar verebilecek kişilerle tartışmalar söz konusu olabilir.

Rüyada yastık altına para saklamak geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın bulmak saklamak rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada altınlarını saklamak hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada altın çalıp saklamak karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, strese gireceğine tabir olunur.

Rüyada altın bilezik saklamak sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada altın bulup saklamak hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına inanılır.

Rüyada birinden altın saklamak sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada altınları saklamak kimseden korkmayacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments