Rüyada terlik saklamak

Rüyada terlik saklamak kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, cesaretinin yerine geleceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada terlik saklamak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıkları veya söyledikleri sıkıntı yaratabilir.

Rüyada terlik saklamak aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına yorulur.

Rüyada sigara sakladığını görmek işlerin yakın zamanda açılacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini saklamak hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına inanılır.

Rüyada ölen birini saklamak kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına işarettir.

Rüyada para sakladığını görmek anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine rivayet eder.

Rüyada makas saklamak eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, acı tecrübeler edineceğine yorulur.

Rüyada ölüleri saklamak girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada polisten silah saklamak kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments