Rüyada cesedi saklamak

Rüyada cesedi saklamak deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, sorunların çözüm bulacağına, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına işarettir.

Rüyada cesedi saklamak gördüyseniz:

  • Planlarınızı ihtiyaçlarınıza göre düzenlemelisiniz.

Rüyada cesedi saklamak tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada cesed saklamak çok büyük zenginliğe sahip olacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanan cesetler görmek geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, büyük sorunlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada babanın cesedini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada inek cesedi görmek çok mutsuz olacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine delalettir.

Rüyada yanmış kadın cesedi görmek her zaman neşeli olacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cesedi denize atmak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına delalettir.

Rüyada kadın cesedi görmek verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments