Rüyada boğaz kesildiğini görmek

Rüyada boğaz kesildiğini görmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, ferah bir eve geçileceğine, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, rızkının bollaşacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada boğaz kesildiğini gördüyseniz:

  • Olumlu düşünmeniz olumlu sonuçlar elde etmenizi sağlayabilir.

Rüyada boğaz kesildiğini görmek kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada birinin boğazını kesildiğini görmek üzüleceğine ve yıpranacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğazı kesilmek önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boğazının kesilmesini görmek yaptığı işlerin küçümseneceğine, tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada kızının boğazının kesildiğini görmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına inanılır.

Rüyada bıçakla boğazı kesilmek sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına delalettir.

Rüyada boğazından kesilmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, işlerin çok iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi boğazının kesildiğini görmek zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için allah’a yalvaracağına, kimse ile tartışmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments