Rüyada boğazından kesilmek

Rüyada boğazından kesilmek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğazından kesilmek gördüyseniz:

  • Biraz dinlenip enerji toplamaya ihtiyacınız olabilir.

Rüyada bıçakla boğazının kesildiğini görmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, planların tutmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin boğazını kesildiğini görmek gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına yorulur.

Rüyada boğazı kesilmek karşılıksız bırakmayacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bıçakla boğazı kesilmek büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada boğaz kesildiğini görmek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Rüyada bir insanın boğazının kesildiğini görmek yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına inanılır.

Rüyada kendi boğazının kesildiğini görmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, mevcut konforunun da devam edeceğine delalettir.

Rüyada bir kişinin boğazının kesildiğini görmek yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments