Rüyada kızının boğazının kesildiğini görmek

Rüyada kızının boğazının kesildiğini görmek başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, hayatının güzelleşeceğine, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, yüzünü kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kızının boğazının kesildiğini gördüyseniz:

  • Uzun zamandan beri sanki batağa saplanmış gibi duran işleriniz birdenbire yürümeye başlayabilir.

Rüyada kızının boğazının kesildiğini görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine işaret eder.

Rüyada kendi boğazının kesildiğini görmek ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada bir kişinin boğazının kesildiğini görmek tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin boğazının kesildiğini görmek hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada boğazının kesileceğini görmek maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada boğazından kesilmek sevilip sayılacağına, kendini her konuda geliştireceğine yorulur.

Rüyada bıçakla boğazı kesilmek üzüleceğine ve borçlanacağına, birçok dertle muhatap olacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğazı kesilmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments