Rüyada birinin boğazını kesildiğini görmek

Rüyada birinin boğazını kesildiğini görmek anlaşmalardan cayılacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına yorulur.

Rüyada birinin boğazını kesildiğini gördüyseniz:

  • Aradığınız tatmine ulaşmanız zorlaşabilir.

Rüyada bıçakla boğazı kesilmek zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğazının kesilmesini görmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğazın kesilmesini görmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına tabir olunur.

Rüyada boğazı kesilmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğaz kesildiğini görmek elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin boğazını kesildiğini görmek evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine işarettir.

Rüyada boğazını kesildiğini görmek planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kızının boğazının kesildiğini görmek hayatın belli bir düzene oturacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments