Rüyada boğazı kesilmek

Rüyada boğazı kesilmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, mal ve rızkın çoğalmasına rivayet etmektedir.

Rüyada boğazı kesilmek gördüyseniz:

  • Size katkısı olacak kişilerle iş birliği yapmanız karlı girişimler anlamına gelebilir.

Rüyada bıçakla boğazı kesilmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada bir kişinin boğazının kesildiğini görmek hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada boğazının kesileceğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğazı kesilmek kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin boğazını kesildiğini görmek iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine işarettir.

Rüyada kendi boğazının kesildiğini görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, daha güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bıçakla boğazının kesildiğini görmek sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına yorulur.

Rüyada boğazın kesilmesini görmek her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, erken evlilik yapacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments