Rüyada kendi boğazının kesildiğini görmek

Rüyada kendi boğazının kesildiğini görmek iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi boğazının kesildiğini gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki isteksizliği atıp, belli konuların üstüne gitmeli, eski alışkanlıklarınızı veya iş yapma stillerinizi hatırlamalısınız.

Rüyada boğazını kesildiğini görmek buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada kendi boğazının kesildiğini görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine işarettir.

Rüyada bıçakla boğazı kesilmek hayatını sürdürmekte zorlanacağına, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğazı kesilmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine inanılır.

Rüyada bir kişinin boğazının kesildiğini görmek geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, bir sebeple kendi içine kapanacağına delalettir.

Rüyada birinin boğazını kesildiğini görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine delalet eder.

Rüyada kızının boğazının kesildiğini görmek çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada boğazın kesildiğini görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Dilara

Rüyamda annem bıçakla benim boğazımı kesiyordu daha sonrasında beynim patlayacak gibi olup bir yere yığılıyordum.