Rüyada altı parmaklı ayak görmek

Rüyada altı parmaklı ayak görmek rüya sahibinin muradına ereceğine, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, ekmeğinin artacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına yorulur.

Rüyada altı parmaklı ayak gördüyseniz:

  • Bazı olayları zorlama niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada ayak parmaklarını altı tane görmek çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine işaret eder.

Rüyada altı parmaklı ayak görmek yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, büyük bir özgüven kazanılacağına delalet eder.

Rüyada altı tane ayak parmağı görmek kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ayağında altı parmak görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada altı ayak parmağı görmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada altı parmaklı olduğunu görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine işarettir.

Rüyada sağ elinde altı parmak görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada altı parmak görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments