Rüyada altı tane ayak parmağı görmek

Rüyada altı tane ayak parmağı görmek evlerine dünürcü geleceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, kendi bildiğini okuyacağına, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, işlerinden feragat edeceğine rivayet eder.

Rüyada altı tane ayak parmağı gördüyseniz:

  • Yaratıcı olmalısınız, kararlarınızı duygularınızdan bağımsız almanız gerekiyor.

Rüyada ayak parmaklarını altı tane görmek kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada altı tane ayak parmağı görmek ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada altı ayak parmağı görmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada altı parmaklı ayak görmek maddi yükümlülüklerin azalacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ayağında altı parmak görmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına alamet eder.

Rüyada kendini altı parmaklı görmek maddi anlamda çok ileri gidileceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Rüyada erkek parmağinda altin yüzük görmek iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada altı parmak görmek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments