Rüyada altı parmak görmek

Rüyada altı parmak görmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, işlerini toparlayacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altı parmak gördüyseniz:

  • Başarıya giden yolda hızlı adımlar atıyorsunuz.

Rüyada altı parmak hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına delalet eder.

Rüyada altı parmaklı el görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek parmağinda altin yüzük görmek hasret çekileceğine, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine delalet eder.

Rüyada sağ elinde altı parmak görmek yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına işaret eder.

Rüyada altı parmaklı bebek görmek bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada altı parmak olduğunu görmek yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına işarettir.

Rüyada altı parmak görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altı ayak parmağı görmek sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments