Rüyada ayağında altı parmak görmek

Rüyada ayağında altı parmak görmek sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, heveslerin söneceğine, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağında altı parmak gördüyseniz:

  • Size bazı bedeller ödetebilecek olanlar yerine, elinizdeki şeyleri iyi değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada ayak parmaklarını altı tane görmek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altı tane ayak parmağı görmek maddi açıdan dibe vurulacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada altı ayak parmağı görmek iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına tabir olunur.

Rüyada altı parmaklı ayak görmek hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, çok rahat bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayağında altı parmak görmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada altı parmaklı el görmek atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına alamet eder.

Rüyada altı parmaklı olduğunu görmek çalışılan firmanın atağa geçeceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini altı parmaklı görmek allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments