Rüyada altı ayak parmağı görmek

Rüyada altı ayak parmağı görmek ondan faydalanacağına, hasret ve özlem gidereceğine, elinin darlık içinde kalacağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine yorulur.

Rüyada altı ayak parmağı gördüyseniz:

  • Gerilimlerinizi atmaya gayret etmelisiniz.

Rüyada altı ayak parmağı görmek rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, eskisinden de iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altı tane ayak parmağı görmek bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada ayak parmaklarını altı tane görmek sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağında altı parmak görmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına işaret eder.

Rüyada altı parmaklı ayak görmek kötü kimselerle karşılaşamayacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine alamet eder.

Rüyada erkek parmağinda altin yüzük görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada altı parmaklı el görmek düzeninin bozulacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada sağ elinde altı parmak görmek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments