Rüyada metreyle boy ölçmek

Rüyada metreyle boy ölçmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada metreyle boy ölçmek gördüyseniz:

  • Hayatınızdaki simalar değişebilir.

Rüyada metreyle boy ölçmek aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına delalet eder.

Rüyada metre ölçmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada metreyle ölçmek yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada metreyle yeri ölçmek tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına delalet etmektedir.

Rüyada metre cetvel görmek kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine yorulur.

Rüyada şerit metre görmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada metre görmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada biriyle boy ölçmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, borç ödemeye yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nurcan

Merhabalar rüyamda arkadaş grubumuzda sırayla boyumuzu metreyle ölçüyorduk ben stres yaptım ya 150 çıkmazsa diye metre bana gelince yanlış ölçtü imkansızken 180 çıktı ben metrenin mekanizmasını çıkarttım aklımca düzelttim ama yine tersten ölçtü 180 çıktı o grupta ben yanlış ölçüldüm benim gibi kısa olan başka arkadaşımsa hiç ölçülemedi ve o da üzüldü bunu hayırlısıyla nasıl yorumlarınız acaba