Rüyada arsa ölçmek

Rüyada arsa ölçmek yeni işlere gireceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına yorulur.

Rüyada arsa ölçmek gördüyseniz:

  • Bırakın kendileri anlasınlar.

Rüyada arsa ölçmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine yorulur.

Rüyada yatak ölçmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yeri ölçmek allah’ın yolundan gideceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeker ölçmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cetvelle ölçmek çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına alamet eder.

Rüyada arazi ölçmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada belini ölçmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada ayak ölçmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments