Rüyada bir şeyi ölçmek

Rüyada bir şeyi ölçmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada bir şeyi ölçmek gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya sevdiğiniz kişilerle gelecek planları yapabilirsiniz.

Rüyada bir şeyi ölçmek kazalardan ve belalardan korunacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada metreyle yeri ölçmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada metreyle ölçmek dertlerin çözüme kavuşacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada boyunu ölçmek çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına işarettir.

Rüyada metreyle boy ölçmek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine delalet eder.

Rüyada yatak ölçmek gülmekten yana bolca nasipleneceğine, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına inanılır.

Rüyada belini ölçmek çok iyi paralar kazanılacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına işarettir.

Rüyada şeker ölçmek dileklerinin de kabul olacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments