Rüyada kumaş ölçmek

Rüyada kumaş ölçmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kumaş ölçmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz size kendinizi iyi hissettirebilir.

Rüyada kumaş ölçmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada nabız ölçmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada metreyle ölçmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada arsa ölçmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına delalet eder.

Rüyada karışla ölçmek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada ayak ölçmek kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada vücudunu ölçmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine rivayet eder.

Rüyada bel ölçmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments