Rüyada birisine onu sevdiğini söylemek

Rüyada birisine onu sevdiğini söylemek zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, dünya işlerinden uzaklaşmaya, allah’a yakın olmaya, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, sorunlarının son bulacağına rivayet eder.

Rüyada birisine onu sevdiğini söylemek gördüyseniz:

  • Tanışacağınız yeni kişiler veya çizeceğiniz yön parlak bir geleceğe işaret ediyor.

Rüyada sevdiğin kişinin yalan söylediğini görmek hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına delalettir.

Rüyada birine sevdiğini söylemek bir sebeple çok zorlanacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine işarettir.

Rüyada sevdiğine onu sevdiğini söylemek bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiye sevdiğini söylemek neşesini ve huzurunu yitireceğine, iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada bir kıza onu sevdiğini söylemek atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine işarettir.

Rüyada sevdiğine yalan söylemek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiye onu sevdiğini söylemek ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına delalettir.

Rüyada sevdiğini söylemek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments