Rüyada sevdiğine onu sevdiğini söylemek

Rüyada sevdiğine onu sevdiğini söylemek hayatının olumlu yönde devam edeceğine, kapanmış olan kapıların allah’ın izni ile açılacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Rüyada sevdiğine onu sevdiğini söylemek gördüyseniz:

  • Yaklaşan çok sayıda daveti, olanağı veya teklifi dikkatle değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada birisine sevdiğini söylemek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve allah yolunda yürüyeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeğe sevdiğini söylemek yoluna pek çok engelin çıkacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin şarkı söylediğini görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine tabir olunur.

Rüyada birini sevdiğini söylemek her isteklerinin yerine geleceğine, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına işarettir.

Rüyada sevdiğine onu sevdiğini söylemek aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, eline haram para geçeceğine tabir olunur.

Rüyada bir erkeğe onu sevdiğini söylemek eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada birine onu sevdiğini söylemek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına işarettir.

Rüyada sevdiğine şarkı söylemek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments