Rüyada sevdiği kişiye sevdiğini söylemek

Rüyada sevdiği kişiye sevdiğini söylemek daha büyük başarılar kazandıracağına, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine yorulur.

Rüyada sevdiği kişiye sevdiğini söylemek gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetlerde son dece başarılı olabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiye onu sevdiğini söylemek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiye sevdiğini söylemek parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kişiye sevdiğini söylemek vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin yalan söylediğini görmek eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada bir kişinin yalan söylediğini görmek makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada birisine sevdiğini söylemek ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada bir kıza onu sevdiğini söylemek manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada sevdiğine yalan söylemek fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments