Rüyada sevdiğine yalan söylemek

Rüyada sevdiğine yalan söylemek ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, sıkıntı çekeceğine, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, sevap işleyeceğine, dua alacağına, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğine yalan söylemek gördüyseniz:

  • Jest veya yardım beklentiniz olan kişiler varsa, talep etmekten çekinmemelisiniz.

Rüyada sevdiğin kişinin yalan söylediğini görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin yalan söylediğini görmek bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Rüyada sevdiğine yalan söylemek çok büyük bir acı duyacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babaya yalan söylemek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocaya yalan söylemek büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisine yalan söylemek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işaret eder.

Rüyada eşine yalan söylemek evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada birine yalan söylediğini görmek rızkının azalacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments