Rüyada sevdiğin kişinin yalan söylediğini görmek

Rüyada sevdiğin kişinin yalan söylediğini görmek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin yalan söylediğini gördüyseniz:

  • Boş sözlerin peşinden gitmeyin.

Rüyada sevdiğin kişinin yalan söylediğini görmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına yorulur.

Rüyada bir kişinin yalan söylediğini görmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğine yalan söylemek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin yalan söylediğini görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliye yalan söylemek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına delalettir.

Rüyada anneye yalan söylemek hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, esenleyeceğine işarettir.

Rüyada kocasının yalan söylediğini görmek gıybet edeceğine, planların tutmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşin yalan söylediğini görmek endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments