Rüyada alkol satmak

Rüyada alkol satmak tatsızlık olacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada alkol satmak gördüyseniz:

  • Harcamalarınıza dikkat edin.

Rüyada alkol satmak kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına delalet eder.

Rüyada alkol içmek kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, anlayışlı bir kısmet çıkacağına delalettir.

Rüyada orucu alkolle bozmak eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, darlığa ve yokluğa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada alkol içen birini görmek geçiminin zor hale geleceğine, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada babayı alkollü görmek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bilmeden alkol almak işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına işaret eder.

Rüyada eşini alkollü görmek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine işaret eder.

Rüyada alkol kullanmak sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments