Rüyada alkol kullanmak

Rüyada alkol kullanmak sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, aile saadetinin de artacağına, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, mutsuz olacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, işyerini kapatacağına, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada alkol kullanmak gördüyseniz:

  • Sizi tartışmalı ortamlara çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada alkol kullanmak keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, toplum içinde daha oturaklı davranacağına yorulur.

Rüyada alkollü araba kullanmak üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin alkol aldığını görmek devlete hizmet etmeye, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada birini alkollü görmek aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada alkol aldığını görmek kalbini kıracağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına işarettir.

Rüyada babayı alkollü görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine alamet eder.

Rüyada orucu alkolle bozmak allah katında günahlarının affolacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine yorulur.

Rüyada başkasının alkol aldığını görmek kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, güzel bir hayatı olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments