Rüyada alkol içen birini görmek

Rüyada alkol içen birini görmek dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, borçların hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada alkol içen birini gördüyseniz:

  • Değişken tavırlarınız bazılarının kafasını karıştırırken bazı kişilerin heyecanlandırabilir.

Rüyada birinin alkol içtiğini görmek bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada alkol içildiğini görmek kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada alkol içmemek bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada birini alkol içerken görmek şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına delalet eder.

Rüyada alkol içtiğini görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına tabir olunur.

Rüyada alkol içen birini görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada alkollü namaz kılmak yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, canını ve malını hiçe sayacağına delalettir.

Rüyada bilmeden alkol almak borçların kısa sürede kapanacağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments