Rüyada babayı alkollü görmek

Rüyada babayı alkollü görmek rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada babayı alkollü gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikler bazı kişileri yakın çevrenize çekerken bazılarını uzaklaştırabilir.

Rüyada babayı alkollü görmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine tabir olunur.

Rüyada alkol içtiğini görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada alkol içildiğini görmek anne baba duasının alınacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının alkol aldığını görmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada alkol kullanmak beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada kendini alkollü görmek çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada alkollü araba kullanmak yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada alkollü içki içmek her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments