Rüyada eşini alkollü görmek

Rüyada eşini alkollü görmek büyük aşamalar kaydedeceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, hayatının iplerini eline alacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Rüyada eşini alkollü gördüyseniz:

  • Tartışmalara girmekten çekinmemeniz duygusal sorunlara neden olabilir.

Rüyada eşini alkollü görmek kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Rüyada alkol kullanmak eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bilmeden alkol almak çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına işarettir.

Rüyada alkol kokmak her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşını alkollü görmek ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin alkol içtiğini görmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde alkol içmek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyü alkollü görmek çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, her zaman haklının yanında olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments