Rüyada alkol içmek

Rüyada alkol içmek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, kötü yönde hareket edeceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına yorulur.

Rüyada alkol içmek gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı, şikayetleri veya eleştirileri görmezden gelmemelisiniz.

Rüyada alkol içmek çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada alkollü içki içmek büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada bilmeden alkol içmek olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde alkol içmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada alkol görmek hikmet sahibi olacağına, ağız tadına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada alkollü araba kullanmak eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına alamet eder.

Rüyada alkol kokmak aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada alkol aldığını görmek eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments