Rüyada birinin yüzünün çirkinleştiğini görmek

Rüyada birinin yüzünün çirkinleştiğini görmek ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin yüzünün çirkinleştiğini gördüyseniz:

  • Yapılması gerekenleri gözden geçirmelisiniz.

Rüyada çirkin yüzlü adam görmek kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için allah’a şükran borçlu olacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı alamet eder.

Rüyada birinin yüzünün çirkinleştiğini görmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine delalettir.

Rüyada yüzünün çirkin görmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, sorunlarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin yüzünü çirkin görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir insanın yüzünü çirkin görmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının yüzünü çirkin görmek bozulan sağlığın düzeleceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine alamet eder.

Rüyada başkasının yüzünün çirkinleştiğini görmek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çirkin yüzlü kadın görmek kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments