Rüyada çirkin yüzlü kadın görmek

Rüyada çirkin yüzlü kadın görmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına delalettir.

Rüyada çirkin yüzlü kadın gördüyseniz:

  • Bazı konularda size daha verimli sonuçlar sunabilecek, daha çok kazanç sağlamanıza yardım edecek veya bir şekilde size yararı olacak olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada çirkin yüzlü kadın görmek kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada çirkin erkek yüzü görmek tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin yüzünü çirkin görmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının yüzünün çirkinleştiğini görmek gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü çirkin görmek iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzünün çirkin görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine delalet eder.

Rüyada bir insanın yüzünü çirkin görmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünün çirkinleştiğini görmek parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments