Rüyada başkasının yüzünü çirkin görmek

Rüyada başkasının yüzünü çirkin görmek iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına delalet eder.

Rüyada başkasının yüzünü çirkin gördüyseniz:

  • Bir kezz daha gözden geçirebilirseniz kendinize olan güveninizi geri kazanabilirsiniz.

Rüyada başkasının yüzünün çirkinleştiğini görmek kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine yorulur.

Rüyada başkasının yüzünü çirkin görmek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çirkin insan yüzü görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yüzünün çirkinleştiğini görmek keyifli olacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünün çirkin görmek daima secde ve şükür edeceğine, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına alamet eder.

Rüyada birinin yüzünü çirkin görmek içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına tabir olunur.

Rüyada çirkin erkek yüzü görmek sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, hak yemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzü çirkin görmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments