Rüyada sevgilinin yüzünü çirkin görmek

Rüyada sevgilinin yüzünü çirkin görmek borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin yüzünü çirkin gördüyseniz:

  • Seyahat planlayabilir veya aşk hayatınızı ilgilendiren planlar yapabilirsiniz.

Rüyada sevgilinin yüzünü çirkin görmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına delalet eder.

Rüyada bir insanın yüzünü çirkin görmek onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, birçok iş kapısının açılacağına işaret eder.

Rüyada çirkin yüzlü adam görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına rivayet eder.

Rüyada çirkin insan yüzü görmek uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada aynada yüzünü çirkin görmek hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada birinin yüzünü çirkin görmek eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada çirkin yüzlü kadın görmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına delalettir.

Rüyada yüzü çirkin görmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments