Rüyada birinin yüzüne dokunmak

Rüyada birinin yüzüne dokunmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, küslerin ve kırgınların barışacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada birinin yüzüne dokunmak gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı genişletebilir veya maddi kazanç elde etme ya da kar etme konusunda yeteneklerinizle dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişinin yüzüne dokunmak planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada ölünün yüzüne dokunmak rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin yüzüne dokunmak uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, zor durumda bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin yüzüne dokunmak umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada yüzüne dokunmak dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin yüzüne dokunmak kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne dokunmak eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin yüzüne dokunmak elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments