Rüyada sevdiğin kişinin yüzüne dokunmak

Rüyada sevdiğin kişinin yüzüne dokunmak hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişinin yüzüne dokunmak gördüyseniz:

  • Hemen tepki veya onay vermeden önce, tekliflerin bir kez daha üzerinden geçmeniz gerekiyor.

Rüyada sevdiğin kişinin yüzüne dokunmak çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin yüzüne dokunmak yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kişiye dokunmak çok büyük bir proje ortaya koyacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiye dokunmak hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin yüzünü görmek lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, büyük paralar kazanacağına delalet eder.

Rüyada ölünün yüzüne dokunmak her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, özlediği yerlere yolculuk edeceğine yorulur.

Rüyada birinin yüzüne dokunmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına rivayet eder.

Rüyada yüzüne dokunmak kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments