Rüyada yüzüne dokunmak

Rüyada yüzüne dokunmak hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, ona kol kanat gereceğine, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına tabir olunur.

Rüyada yüzüne dokunmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir şekilde yanlış kişilerle, yanlış projelerle veya yanlış aktivitelerle zaman kaybedebilirsiniz.

Rüyada birinin yüzüne dokunmak karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeğin yüzüne dokunmak sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüze dokunmak kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, günden güne sorunlarının artacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin yüzüne dokunmak kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün yüzüne dokunmak ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne dokunmak borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin yüzüne dokunmak ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine işarettir.

Rüyada yüzüne dokunmak hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments