Rüyada ölünün yüzüne dokunmak

Rüyada ölünün yüzüne dokunmak çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün yüzüne dokunmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkiden çok şey beklemek gibi bir huyunuz var.

Rüyada ölünün yüzüne dokunmak rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına delalettir.

Rüyada bir erkeğin yüzüne dokunmak parasının ve malının da artacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne dokunmak bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, çok büyük bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüze dokunmak işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yüzüne dokunmak sahip olduklarından ve allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına yorulur.

Rüyada birinin yüzüne dokunmak verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yüzüne dokunmak huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin yüzüne dokunmak maddi kayıpların sona ereceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments