Rüyada birinin gölgesini görmek

Rüyada birinin gölgesini görmek dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yeni işler yapılacağına delalettir.

Rüyada birinin gölgesini gördüyseniz:

  • Doğayla başbaşa geçireceğiniz zamanlar sizi kendinize getirecek.

Rüyada gölgede olmak tabiatı kötü olan kişiye, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine inanılır.

Rüyada başkasının gölgesini görmek geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına delalet eder.

Rüyada at gölgesi görmek çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada gölge görmek rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek gölgesi görmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine yorulur.

Rüyada gölgeden kaçmak parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına işarettir.

Rüyada kendi gölgesini görmek ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına yorulur.

Rüyada birinin gölgesini görmek partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments