Rüyada gölge görmek

Rüyada gölge görmek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, kendisini bir türlü toparlayamayacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına delalettir.

Rüyada gölge gördüyseniz:

  • Yeterince dinlenememiş olmak sizi zorlayabilir.

Rüyada beyaz gölge görmek yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine yorulur.

Rüyada at gölgesi görmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada kendi gölgesini görmek prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, eşlerinin kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlik gölge görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada gölgeden kaçmak çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına delalettir.

Rüyada insan gölgesi görmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına alamet eder.

Rüyada birinin gölgesini görmek yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada gölge görmek gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, mesleğinde geri plana düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments