Rüyada başkasının gölgesini görmek

Rüyada başkasının gölgesini görmek gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, moral bozukluğu yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının gölgesini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ilgilendiren konularda nihai kararlar alabilirsiniz.

Rüyada ölmüş birinin gölgesini görmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada gölgeden kaçmak mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine delalet eder.

Rüyada cin gölgesi görmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek gölgesi görmek kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, başka işler deneyeceğine delalet eder.

Rüyada gölgede olmak hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada insan gölgesi görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada adam gölgesi görmek ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlik gölge görmek eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments