Rüyada gölgede olmak

Rüyada gölgede olmak eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine delalet eder.

Rüyada gölgede olmak gördüyseniz:

  • Yanıltıcı veya sizi çok fazla düşünmeyen kişiler karşınıza farklı yol önerileriyle gelebilirler.

Rüyada erkek gölgesi görmek işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine rivayet eder.

Rüyada adam gölgesi görmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada siyah gölgeler görmek elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah gölge görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinin gölgesini görmek günahların da affolacağına, çok güzel işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin gölgesini görmek gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, malın bereketinin artmasına rivayet eder.

Rüyada siyah insan gölge görmek yaşam şartlarının düzeleceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada gölgede olmak sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments