Rüyada kendi gölgesini görmek

Rüyada kendi gölgesini görmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada kendi gölgesini gördüyseniz:

  • Planlarınızı paylaşırken duygularınızın işin içine karışmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada ağaç gölgesinde oturmak büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına işarettir.

Rüyada karanlik gölge görmek çok büyük bir rahata ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına inanılır.

Rüyada yılan gölgesi görmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine işarettir.

Rüyada siyah insan gölgesi görmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada siyah gölge görmek evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah insan gölge görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada insan gölgesi görmek başını yastığa daha rahat koyacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara gölge görmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments