Rüyada erkek gölgesi görmek

Rüyada erkek gölgesi görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada erkek gölgesi gördüyseniz:

  • Her şeyi tamamen kavramadan harekete geçmemelisiniz.

Rüyada erkek gölgesi görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah gölgeler görmek maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine tabir olunur.

Rüyada gölgede olmak rızkının genişleyeceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına rivayet eder.

Rüyada insan gölgesi görmek zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek gölgesi görmek konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada ağaç gölgesinde oturmak değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada gölgede yürümek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, makbul olan mallara kavuşacağına yorulur.

Rüyada yılan gölgesi görmek bekârlığına da veda edeceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments