Rüyada tırnağa kına sürmek

Rüyada tırnağa kına sürmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, o işten ekmek yiyeceğine, allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına yorulur.

Rüyada tırnağa kına sürmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler çeşitli planlarınız, ilişkileriniz veya iş birlikleriniz üzerinde etkili olabilir.

Rüyada tırnağa kına sürmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada tırnaklara kına yakmak rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada tırnaklarına kına yakmak eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kınalı tırnak görmek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, zor zamanlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada tırnaklarında kına görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnağa kına yakmak kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına delalet eder.

Rüyada tırnakta kına görmek kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, durumun değişmesine işaret etmektedir.

Rüyada tırnakları kınalı görmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments