Rüyada saça kına sürmek

Rüyada saça kına sürmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, muradın olacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, koyu sohbetler edeceğine delalet eder.

Rüyada saça kına sürmek gördüyseniz:

  • İşiniz ilgilendiren veya işinizi kolaylaştıran tekliflere olumlu bakmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada saçını kına sürmek moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada saça kına sürmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçlara kına sürmek allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine alamet eder.

Rüyada saçına kına sürmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçlarına kına sürmek işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine rivayet eder.

Rüyada birinin eline kına sürmek uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayağa kına sürmek problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Rüyada alnına kına sürmek çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments