Rüyada yüzüne kına sürmek

Rüyada yüzüne kına sürmek eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine delalettir.

Rüyada yüzüne kına sürmek gördüyseniz:

  • Yapabileceğinizin en iyisini yapmalısınız.

Rüyada yüzüne kına sürmek makbul olan şeylere, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüze kına sürmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, maddi olarak zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada saçlarına kına sürmek muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başa kına sürmek takdir toplayacağına, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçlara kına sürmek sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine yorulur.

Rüyada kına eline sürmek rahatının da yerine geleceğine, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine yorulur.

Rüyada kına sürmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada ayağa kına sürmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments